Over

ons

Het begon ongeveer 20 jaar geleden met een lesgroep in het Klooster in Woerden. Dit was zo geweldig leuk dat een aantal leden een band zijn gestart onder de naam La Banda Barchetta. De groep werd genoemd naar de bandleider van dat moment, Chris Barchet. De bandkleuren werden geel en wit. La Banda Barchetta was klaar om te starten met optredens!

In 2008 nam Mireille Linger het stokje over van Chris Barchet. en zette de repetities en optredens voort. In 2018 was het tijd voor een frisse make-over. De kleuren werden groen en wit en de naam werd gewijzigd in Samba Vivaz!

De groep bestaat inmiddels uit 22 enthousiaste sambaliefhebbers die iedere dinsdag in Woerden repeteren. Het repertoire bestaat uit de Braziliaanse carnavalsmuziek. Deze wordt gespeeld in Salvador Bahia en op het wereldberoemde carnaval in Rio de Janeiro. De instrumenten bestaan voornamelijk uit Braziliaanse drums.

Heb je ervaring met het spelen in een sambagroep? ben je nieuwsgierig naar Samba Vivaz? Kijk dan op de pagina ‘Spelen bij Vivaz’.

Zoek je een leuke band voor je feest? Stuur dan een berichtje naar Samba Vivaz!